Vegetarische gerechten

Mille feuille van aubergine, tomaat, courgettes en geitenkaas met gebakken quinoa met groenten en tomatensaus €20.

Lunch

lunch in 2 gangen - € 20
Lunch in 3 gangen - € 26


Warme En Koude Voorgerechten

Huisgemaakte Kaaskroketten met granituur €12
Croquette au fromage de la maison et graniture.
Homemade cheese croquettes and garnish.

Huisgemaakte garnaalkroketten met granituur €14.
Croquettes au crevette de la maison et garniture.
Homemade shrimp croquettes and garnish.

Scampi naar keuze (pikant/curry/look) €15.
Scampi aux choix (Piquant/Curry/ à l'ail)
Scampi of your choice (spicy/curry/garlic)

Jos They's junior beef rundscarpaccio met truffelolie parmazaanschilfers en rucola €18.
Junior beef carpaccio à l'huile, parmesan et roquette.
Junior beef carpaccio met truffle oil, Parmesan and rocket.

Carpaccio van huisgerookte eendenborst met rucola, balsamicocrème en roquefort kaas €16.
Carpaccio de magrets de canard fumés maison au roquette, crème de balsamico et roquefort.
Carpaccio of homesmoked duck breast with rocket, cream of balsamico and roquefort cheese.

Krokante gebakken junior beef kalfszwezeriken met chorizo, rode biet en ansjovismayonaise €18
Junior beef ris de veau croutillants avec chorizo, betteraves et mayonaise d'anchois.
Junior beef sweetbreads with chorizo, beetroot anchovy and mayonnaise.

Vleesgerechten

Cordon blue van Mechelse koekoek met Cobourgham, geitenkaas, warme groenten, graanmosterdsaus en kroketten €22.
Cordon Bleu de coucou de Malines avec jambon de Cobourg, fromage de chèvres, lègumes chauds, une sauce de moutarde de grain et avec des croquettes.
Cordon bleu with Cobourg ham, goat cheese, hot vegetables, mustardsauce and Croquettes.

In oven gebakken jonge Franse eendenborstfilet met sinaasappelsaus, warme groenten en aardappelgratin €23.
Filet de magret de jeune canard français cuit en sauce à l'orange, légumes chauds et gratin daupinois.
Filet of young French duck with orange sauce, hot vegetables and potato gratin.

Gegrilde Nieuw-Zeelandse lamskoteletten met warme groenten, honing-tijm saus en aardappelgratin €28.
Côtelettes d'agneau de la Nouvelle-Zélande grillées aux légumes chauds et une sauce miel en thym.
Grilled New Zealand Lamb chops with warm vegetables and a honey thym sauce.

Visgerechten


Gegrilde Noorse zalmfilet Red Filet met vers geklopte béarnaise en gebakken krieltjes €22.
Filet de saumon norwégien Red Label grillé, béarnaise à la minute et avec les pommes de terre frites.
Fresh grilled Norwegian salmon filet Red Label with prepared to orde béarnaise.

Kabeljauwhaasje met preipuree en graanmosterdsaus €23.
Filet de cabillaud avec purée poireaux et une douce sauce à la moustarde
Codfish fillet with mashed potatoes with leek and a mild mustard sauce.

Huisgemaakte visserspotje met Sint-Jacobs nootjes, grijze garnalen en gamba's, aardappel gerecht naar keuze €25.
Poisson du chef avec de coquilles Saint-Jacques, crevettes grises et gambas.
Homemad fish stew with scallops, grey shrimps and prawns.

Gebakken zeetong met gemengde sla, krielaardappeltjes en botersaus met kappertjes €30.
Sole sauté au salade mixte, pommes de terre nouvelles et sauce de beurre aux câpres.
Baked sole with a mixed salad, new potatoes and a butter sauce with capers.




Nagerechten

Desserts

Huisgemaakte moelleux met bolletje ijs € 11
    Huisgemaakte chocomousse €  8
Huisgemaakte tiramisu met een toets van speculoos € 8
    Leuvense sabayon met Stella, rode vruchten en bolletje ijs € 10

Dame Blanche £ 8


Bij een verjaardag vanaf 4 personen bieden wij u graag een flesje van onze huis-cava aan. Dit op vertoning van bewijs.

Enkel bij diner, niet geldig bij de lunchmenu.