Oudejaarsavond

Beste feestgastten,

Om het jaar 2018 goed af te sluiten organiseren we op 31/12 een feestelijke avond.

Met 60 sympathieke gasten, het immer vrolijke en behulpzame zaalpersoneel, een menu om van te smullen en de magie van de laatste dag van het jaar hebben we de juiste ingrediënten om spetterend afscheid te nemen van 2108.

Voor de gemakkelijkheid zal ik hieronder een lijstje maken van de bedragen te betalen per aantal personen gereserveerd.

Voor de betaling van het voorschot vragen wij om tussen 10 en 20 december de helft van het totale bedrag te storten op onze rekening.

(De bedragen die zich hier beneden bevinden zijn de helft van het totale bedrag, dit bedrag moet u op voor hand betalen)

Het rekeningnr. waarop gestort mag worden: BE 56 3631 3502 8888

Naam begunstigde: DRIE PEETERS BVBA

Voor 2 personen: €125,00

Voor 3 personen: €187,50

Voor 4 personen: €250,00

Voor 5 personen: €312,50

Voor 6 personen: €375,00

Voor 7 personen: €437,50

Voor 8 personen: €500,00

Voor 9 personen: €562,50

De avond verloopt voor iedereen volgens eenzelfde schema. De deuren gaan open om 18u00, u wordt tussen dan en 18u55 verwacht. Om 19u00 stipt heeft iedereen dan zijn aperitief gekregen en starten we met de hapjes. Dan is het onze taak om alles vlot en op schema te laten verlopen. Het culinaire gedeelte zal ten einde lopen om 23u30. Om middernacht is er dan voor iedereen een glaasje champagne en zetten we het nieuwe jaar letterlijk en figuurlijk knallend in. Daarna is er ruimte om na te tafelen of een feestje te bouwen.


Wij kijken er alvast enorm naar uit om er samen met u een memorabele avond van te maken! Prettig eindjaar aan u en uw geliefden van ons ganse team!

Warme Groeten,

Drie Peeters

Team Ter Eycken

Oudjaars Menu

Cava mistinguett brut natur met 4 hapjes:
-Tempura van mechelse koekoek
-Oester in champagne
-Scampi in curry met banaan

-Sushi

*     *     *

Carpaccio van verse Sint-Jacobsnoten met granaat appel, wasabimayonaise, granny smith, truffelolie en zalm kaviaar.

*     *     *     *     *
Borstfilet van kwartels met cream van zandwortel krokante van Gandaham en courgetten blokjes.
*     *     *     *     *
Citroen sorbent met bombay gin.
*     *     *     *     *
Gegrilde filet van hertenkalf met zalf van aubergine, winterse groenten, gepocheerde jefkespeer, veenbessensaus en gratin.
*     *     *     *     *
Soepje van raberber met exotische fruit en een bol vanille-ijs.
*     *     *     *     *
Koffie of thee met versnaperingen.
*     *     *     *     *
1 glaasje taittinger champagne om middernacht.

€125 all-in 
(Wijn, water, frisdrank, bier)