Voorgerechten

Prei-ajuinsoep met braadworst van everzwijn.   €8,50

 Toast met look, boschampignons en notenmix.   €14,00

Terrine van ree met foie gras, ajuin, confituur en rozijnenbrood.   €16,00

Tonijn carpaccio met truffel olie, wasabimayonaise, granny smith appel en rucolla sla.   €18,00

Gebakken sintjacobsnoten met zwarte pens. Cream van zandwortel en wasabimayonaise.   €20,00


Hoofdgerechten

Gegrilde diamanthaas van limousin met wintergroenten, champignonsaus, verse frietten en verse mayonaise.   €24,00

Gegrilde zesrib limousin met peperroomsaus, wintergroenten, verse frieten en verse mayonaise.   €25,00

Borstfilet van fazant met boschampignons, gestoofde witloof, jefkespeer, aardappel kroketten en wilde jus. €25,00

Gegrilde herten steak met wintergroenten, jefkespeer, aardappelkroketten en wilde jus.   €26,00

Gegrilde everzwijn kroon met kruiden korstje, wintergroenten, aardappel gratin en groene peper roomsaus.   €28,00

Gegrilde tonijnfilet met spinazie-garnaal wafel, wasabimayonaise en een pittige slaatje. €28,00

Gegrilde limousin filet pur met gerookte spek, groene boontjes en peperroom saus. Verse frieten met verse mayonaise.   €28,00

Filet van polderhaas met een mix van boschampignons, cream van zandwortel, jefkespeer, portosaus en kroketten.   €30,00